Kesäaukio

Kesäaukio 2022 – unohtumaton kesä!

Kolmen kuukauden tapahtumasarja sai nimen Kesäaukio ihastuttavan sijaintinsa vuoksi. Keskeinen asuintalojen ympäröimä sijainti, kauniita viheralueita ylvästä omenapuuta unohtamatta sekä monipuolinen katsomon ympäröimä aukio, jolta löytyy sijaa meille kaikille.

Halusimme vastata asukkaiden toiveisiin ja luoda ohjelmasisällön heidän ehdotuksiansa kuunnellen. Kesäaukio sisälsi loppujen lopuksi 40 tapahtumaa ja lukuisia työpajoja, työllisti merkittävän määrän lahjakkaita taiteilijoita ja kulttuurialan työntekijöitä sekä keräsi mielettömät yli 6000 kävijää. On ollut suuri ilo nähdä aukio eläväisenä koko Maunulan olohuoneena. Ei siis ole liioittelua sanoa, että ilman teitä, ei olisi myöskään Kesäaukiota.

Valtavan iso kiitos kuuluu myös upeille artisteille ja esiintyjille, joita nähtiin aukiolla toista sataa. Meillä oli myös kunnia olla tarjoamassa puitteet useamman aloittelevan staran ensikeikalle, olette huippuja. Toivottavasti ensi kesästä tulee yhtä unohtumaton!

Palautetta kuluneesta kesästä kerätään täällä: forms.office.com/r/wi1tNw7bsa

Et ehtinyt tänä kesänä aukiolle, mutta haluat jättää ideasi ensi kesälle? Se onnistuu täällä: https://forms.office.com/r/vhc9XzLfgf

Kesäaukio toimii kaupunkilaisten uutena kohtaamispaikkana ja edistää Maunula-talon kasvua elävän ja pääsymaksuttoman kulttuurin keskukseksi. Idea perustamisesta tuli alun perin kaupunkilaisilta, jotka toivoivat aukiolle aiempaa aktiivisempaa ja ohjelmistoltaan monipuolisempaa toimintaa. Kesäaukio valittiin toteutettavaksi yleisöäänestyksen perusteella ja se aloitti toimintansa toukokuussa 2022.