Vieraile

Maunula-talo on kulttuurin, oppimisen, tekemisen ja yhdessäolon talo ja kaikenikäisten kävijöiden kohtaamispaikka. Talossa toimii neljä Helsingin kaupungin palvelua: kulttuuripalvelut, kirjasto, työväenopisto ja nuorisopalvelut.

Festivaaliyleisöä Metsäpurosalissa. Kuva Outi Neuvonen.

Kulttuuri

Toteutamme talon kulttuuriohjelmaa yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Järjestämme mm. keikkailtoja, konsertteja, tanssitapahtumia, teatteriesityksiä, keskustelutilaisuuksia ja lastentapahtumia.

Taidenäyttely Maunula-talon aulassa. Kuva Maarit Hohteri.

Näyttelyt

Tule tutustumaan vaihtuviin näyttelyihimme tai järjestä oma näyttelysi. Näyttelytilat ovat maksuttomia kaikille ammattitaiteilijoille ja harrastajille, ja niihin on avoin haku. Lähetä ehdotuksesi talon tuottajalle.

Näkymä Maunulan kirjastoon. Kuva Maarit Hohteri.

Maunulan kirjasto

Maunulan avara ja valoisa kirjasto tarjoaa viihtyisän tilan kirjallisuustapahtumille, lukemiselle, opiskelulle ja leppoisalle oleskelulle. Tule viihtymään ja virkistämään mieltäsi kirjojen parissa.

Pyöräilijä lähestyy Maunulan nuorisotaloa. Kuva Virpi Vedenkannas.

Maunulan nuorisotalo

Tarjoamme tekemistä ja vaikuttamisen mahdollisuuksia 9–18-vuotiaille nuorille. Meille voit tulla tapaamaan kavereita, pelaamaan, tekemään musiikkia ja järjestämään oman tapahtuman. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Maunula-talon musiikkiluokka.

Työväenopisto

Maunula-talossa opetettavia aineita ovat musiikki, käsityöt, media, tietotekniikka, kielet, liikunta sekä kirjallisuus & teatteri. Työväenopiston toimisto palvelee sinua Maunula-talon kolmannessa kerroksessa maanantaista torstaihin klo 10–16.

Kahvikuppi kahvikoneessa.

Månsas Deli

Månsas Deli -kahvila hemmottelee asiakkaitaan maistuvilla keittolounailla ja kahvilatuotteilla. Runsaaseen lounaaseen sisältyy keitto, salaatti, leipä, kahvi ja pulla.

Lue lisää Månsas Delistä täältä.

Tarjoamme monia mahdollisuuksia

Osallistu toiminnan suunnitteluun, järjestä tapahtuma tai varaa tiloja omaan käyttöösi.