Tule mukaan

Toivotamme kaikki kaupunkilaiset ja alueen asukkaat mukaan Maunula-talon toiminnan suunnitteluun. Voit osallistua esimerkiksi tapahtumien ideointiin tai valmiiden tapahtumaehdotusten äänestykseen.

Maunula-talo ja ruskan väreissä loistava vaahtera. Kuva Virpi Vedenkannas.

Osallistu toimintaan

Suunnittelemme Maunula-talon toimintaa ja tapahtumia yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Löydä itsellesi sopivin tapa osallistua ja tule mukaan.

Järjestä tapahtuma

Etsimme tapahtumaideoita toteuttajineen avoimen tapahtumahaun kautta. Jos sinulla tai edustamallasi ryhmällä on ohjelmanumero, jonka uskot sopivan Maunula-taloon, kerro siitä meille.

Varaa tila

Maunula-talon tilat sopivat monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tilavarauksen voit tehdä Varaamossa. Metsäpurosalin ja näyttelytilojen varauksista vastaa Maunula-talon tuottaja.

Tutustu taloon Maunula-kanavalla

Videolla Maunula-talon tuottaja Maria Junno kertoo Maunula-talon toiminnasta ja koulutuspäällikkö Emmi Komlosi osallisuudesta.

Kysy lisää tuottajaltamme.

Lisää videoita Maunula-kanavalla

Maunula-kanava on Maunulan ja Pohjois-Helsingin alueellinen YouTube-kanava, joka esittelee Maunulan ja lähiseudun elämää, arkea ja tapahtumia – myös livenä! Kanavaa ylläpitävät Maunula-talo ja Maunula-Seura.