Koko perheen Juhannusetkot 18.6.

Haluatko viettää Juhannusetkoja Maunula-talon Kesäaukiolla tanssien ja musiikin parissa?

Tule viettämään iloista juhannusta Maunula-talon Kesäaukiolle koko perheen voimin! Maunula-talo tarjoaa monipuolista ohjelmaa, joka sopii kaikenikäisille.

Ohjelma

Klo 14:00-15:00 Kirjastovisa lapsille ja perheille Testaa kirjastotietosi ja nauti hauskoista kysymyksistä. Tämä visailu on täydellinen tilaisuus perheen pienimmille ja heidän vanhemmilleen kokea yhdessä oppimisen iloa. Jos sää ei suosi, visailu pidetään Maunula-talon Akvaariossa.

Klo 16:00 alkaen Grillausta Nuorisotalon edustalla Grillauksen tuoksu ja tunnelma kruunaavat kesäpäivän.

Klo 17:30 Matalan kynnyksen paritanssi opetusta. Paritanssin saloihin johdattaa Sonja Karoliina Aaltonen. Jos sää ei suosi, tanssit pidetään Maunula-talon sisätiloissa.

18:15 Juhannustanssit Teemu Harrinkarin haitarimusiikin tahdissa. Illan päättää karismaattinen yhden miehen orkesteri Teemu Harrinkari, joka saa varmasti askelen keinumaan. Luvassa on laulua ja harmonikkaa, rentoa ja tunnelmallista juhannusmeininkiä.

Tule yksin, kaksin tai porukalla ja vietä unohtumattomat juhannusetkot Kesäaukiolla! Jos sää ei suosi, tanssit pidetään Maunula-talon sisätiloissa.

  • Paikka: Maunula-talon Kesäaukio, Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki
  • Aika: 18.6.2024 klo 14:00 – 19:00

Tapahtuma on maksuton ja päihteetön.