Peruttu: Avoin foorumi, 10.11.23 klo 17

Avoin foorumi on valitettavasti peruttu sairaustapausten vuoksi. Etsimme tilaisuudelle uutta ajankohtaa ja tiedotamme siitä mahdollisimman pian.

Jos tunnistat itsesi maunulalaiseksi ja olet kiinnostunut alueesi tapahtumista, sekä haluat vaikuttaa niiden suunnitteluun, tämä viesti on sinulle.

Avoimessa foorumissa valitaan Maunula-talon neuvottelukunnan asukasedustajat vuodelle 2024 ja käydään läpi kuluneen vuoden 2023 toimintaa. Tilaisuudessa myös esitellään ja päätetään 2024 asukasäänestyksen tulokset, jotka määrittävät Maunula-talon toiminnan syksylle 2024 ja keväälle 2025. 

Asukasedustajat ovat avainasemassa päättämässä siitä, mitä Maunula-talossa tapahtuu. He toimivat yhteistyössä talon työntekijöiden kanssa neuvottelukunnassa, suunnitellen tulevan kauden tapahtumia asukkaiden toiveiden pohjalta. Alueen asukkaat ovat jo valinneet upeita teemoja, ja nyt on sinun mahdollisuutesi auttaa niiden toteuttamisessa.

Jos haluat vaikuttaa Maunula-talon tuleviin tapahtumiin ja olla mukana yhteisön toiminnan suunnittelussa, tule ehdokkaaksi Maunula-talon neuvottelukuntaan.

Tarjoamme ensimmäisille 25 foorumiin osallistujalle yhden ilmaislipun Mysteerio Animus -tanssiesityksen ensi-iltaan, joka alkaa foorumin jälkeen klo 19.00 Metsäpurosalissa. 

Talomme ihana Månsas Deli-kahvila tarjoaa tilaisuudessa pientä makeaa ja suolaista.

llmoittautuminen asukasedustajaehdokkaaksi, ruoka-aineallergia tai -valion ilmoittaminen sekä Mysteerio Animus -lippujen varaukset onnistuvat tästä.

Tervetuloa mukaan ja yhdessä voimme tehdä alueestamme entistä paremman paikan asua ja viettää aikaa!

Maunula-talon toiminnan suunnittelusta voit lukea lisää täältä.