Äänestä, mitä Maunula-talossa tapahtuu

Äänestä syyskuun Maunula-talo 2024 -työpajoissa syntyneistä tapahtuma- ja kehitysehdotuksista suosikkiasi. Ehdotukset toimivat Maunula-talon syyskauden 2024 ja kevätkauden 2025 ohjelmiston suunnittelun pohjana.

Äänestys on käynnissä, ja kestää kuun loppuun asti. Äänestää voi joko sähköisesti linkin kautta tai paikan päällä. Äänestyspisteet löytyvät Maunula-talon aulasta ja Maunula-talon kirjastosta. Äänestyspisteitä löydät myös Kustaankartanon palvelukeskuksesta sekä Asukastalo Saunabaarista. Äänestys on avoinna tiistaihin 31.10 saakka.

Tästä lomakkeeseen.

Tiedoksi, että lomaketta täyttäessä kysymyksen viereen ilmestyy pyyhekumikuvake, jota klikkaamalla voi poistaa valinnan. Näin voit muuttaa vastaustasi, mikäli haluatkin äänestää jotain toista ehdotusta.

Avoin foorumi

Olet myös tervetullut Maunula-talon avoimeen foorumiin, joka järjestetään perjantaina 10.11 klo 17. Avoimessa foorumissa yhdessä päätämme, mitkä ehdotukset toteutetaan ensi kaudella. Lisäksi, sinulla on mahdollisuus asettua ehdolle Maunula-talon neuvottelukunnan asukasedustajaksi ja osallistua aktiivisesti talon tapahtumien ja toiminnan kehittämiseen yhdessä muiden asukkaiden kanssa.

Paikka: Maunula-talon avoin oppimisympäristö, 3.kerros. Facebook- tapahtumassa lisätietoa.

Tästä voit kurkata Maunula-talon tuleviin tapahtumiin.