Besök

Månsasgården är ett hus för kultur, lärande, aktiviteter och samvaro samt en mötesplats för besökare i alla åldrar. I huset finns fyra av Helsingfors stads tjänster: kulturtjänster, bibliotek, arbetarinstitut och ungdomstjänster.

Festivaaliyleisöä Metsäpurosalissa. Kuva Outi Neuvonen.

Kultur

Vi genomför husets kulturprogram tillsammans med stadsborna. Vi ordnar bland annat giggkvällar, konserter, dansevenemang, teaterföreställningar, diskussioner och barnevenemang.

Taidenäyttely Maunula-talon aulassa. Kuva Maarit Hohteri.

Utställningar

Kom och bekanta dig med våra växlande utställningar eller ordna din egen utställning. Utställningslokalerna är avgiftsfria för alla professionella konstnärer och amatörer, och man kan skicka en öppen ansökan om att ställa ut på dem. Skicka ditt förslag till husets producent.

Näkymä Maunulan kirjastoon. Kuva Maarit Hohteri.

Månsas bibliotek

Månsas rymliga och ljusa bibliotek erbjuder ett trivsamt utrymme för litteraturevenemang, läsning, studier och avkopplande vistelse. Välkommen att trivas hos oss och fräscha upp ditt sinne med böcker.

Pyöräilijä lähestyy Maunulan nuorisotaloa. Kuva Virpi Vedenkannas.

Månsas ungdomsgård

Vi erbjuder aktiviteter och möjligheter att påverka för ungdomar i åldern 9–18 år. Hos oss kan du träffa vänner, spela, göra musik och ordna egna evenemang. Du är välkommen som du är.

Maunula-talon musiikkiluokka.

Arbetarinstitutet

De ämnen som undervisas på Månsasgården är musik, hantverk, media, informationsteknik, språk, sport, litteratur och teater. Arbetsinstitutets infodisk betjänar dig på tredje våningen på Månsasgården från måndag till torsdag från kl. 10 till 16.

Kahvikuppi kahvikoneessa.

Månsas Deli

Kafét Månsas Deli skämmer bort sina kunder med läckra soppluncher och kaféprodukter. I den rejäla lunchen ingår soppa, sallad, bröd, kaffe och bulle.

Läs mer om Månsas Deli här.

Vi erbjuder många möjligheter

Delta i planeringen av verksamheten, ordna ett evenemang eller reservera lokaler för eget bruk.