Ideakeruu vuodelle 2024 on alkanut! 

Maunula-talon tapahtumatuotannon ideakeruu on taas alkanut. Ideakeruun sadoksi toivotaan kaupunkilaisten ideoita, toiveita ja ehdotuksia Maunula-talossa vuonna 2024 järjestettäville tapahtumille.

Maunula-talon aulasta, Maunulan kirjastosta sekä Asukastalo Saunabaarista löydät ideointipisteet, joissa voit kirjoittaa lapulle ideoitasi ja toiveitasi tulevien tapahtumien suhteen ja sujauttaa ne laatikkoon. Voit ehdottaa tapahtumamuotoja, teemoja, taiteen aloja tai vaikkapa työpaja-aiheita! Voit myös jättää idean sähköisesti Maunula-talon padlettiin osoitteessa: https://padlet.com/maunula_talo/maunula-talon-kehitysideat-2024-tefk84cxglrua6nl  

Maunula-talon toimintaa ja tapahtumia suunnitellaan yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Kaikenlaiset ehdotukset ovat tervetulleita, ne luetaan ja pyritään ottamaan huomioon Maunula-talon neuvottelukunnassa ensi vuotta suunnitellessa. Osaa ideakeruuseen jätetyistä ideoista jatkotyöstetään kaikille avoimissa työpajoissa, joiden ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin Maunula-talon sivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.