Maunula-talon tilat

Varaa tila Maunula-talosta omaan käyttöösi

Maunula-talossa on monenlaisiin käyttötarkoituksiin sopivia tiloja. Löydät tilojen kuvaukset ja käyttösäännöt Helsingin kaupungin Varaamo-palvelusta, josta voit tehdä myös tilavarauksen.

Huomaathan, että Metsäpurosali ja näyttelytilat eivät ole varattavissa Varaamon kautta. Lisätietoja löydät alta.

Metsäpurosali

Monipuolinen ja korkealaatuisella esitystekniikalla varustettu Metsäpurosali soveltuu hyvin konsertteihin, teatteri- ja tanssiesityksiin, elokuvanäytöksiin sekä luento-, seminaari- ja kokouskäyttöön. Salin nousevalle (3,5 m x 8,35 m) näyttämölle on helposti toteutettavissa monipuolisia esitysratkaisuja. Saliin mahtuu 200 henkeä, ja irtotuolipaikkoja on järjestettävissä 180 kappaletta.

Metsäpurosali ei ole varattavissa Varaamon kautta. Jos olet kiinnostunut varaamaan salin, otathan yhteyttä kulttuurituottaja Elina Tervoseen: elina.tervonen(at)hel.fi, 040 508 6022 (arkisin klo 9–16).

Yksityisen tai yleisölle maksullisen kulttuuri- tai taidetapahtuman järjestäjälle tilavuokra on 100 € / esitystunti.
Esitysten harjoitus- ja rakennustuntien hinta on 40 € / tunti.
Muiden kuin kulttuuri- ja taidetapahtumien tilavuokra on 200 € / tunti.
Esitystekniikan käytöstä on sovittava aina etukäteen.

Tilassa on valkokangas, videoprojektori ja äänentoisto, joihin voit liittää oman laitteesi joko HDMI-kaapelin, tai VGA/3,5 mm äänijohdon avulla. Lisäksi käytettävissä on 4 kappaletta langattomia mikrofoneja. Varauduthan tuomaan omat johdot ja liittimet, jotka ovat yhteensopivia laitteistomme kanssa.

Huomaathan, että Maunula-talo ei tällä hetkellä tarjoa ääni- ja valoteknisiä palveluita tapahtumiin. Metsäpurosalin esitystekniikan käyttöä varten tapahtumajärjestäjällä tulee siis olla omat teknikot, jotka hallitsevat Soundtrack Vi 2000 ja Chamsys MagicQ MQ60 -pöytien toiminnan.​ Ellei järjestäjällä ole omaa ääni-/valomiestä, kalusto ei ole käytettävissä.

Metsäpurosalin tekniikka ja pohjapiirros (pdf)

Järjestä näyttely

Maunula-talon näyttelytilat sijaitsevat talon toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Seinätilojen lisäksi Maunula-talosta löytyy laajakulmanäyttö (3. krs) videoteosten esillepanoon sekä vitriinitilaa (1., 2. ja 3. krs) pienikokoisille veistoksille ja installaatioille. Ripustettaville teoksille osoitetut seinätilat on varustettu STAS-ripustuskiskoilla.

Näyttelytilat ovat maksuttomia ja niihin on käynnissä avoin haku. Jätä näyttelyhakemus tapahtumaehdotuslomakkeella tai ota yhteyttä kulttuurituottaja Elina Tervoseen, elina.tervonen(at)hel.fi, 040 508 6022 (arkisin klo 9–16).

Näyttelyseinien mitoitus

Aula, 2 krs
Betoniseinä 1: korkeus 318 cm, leveys 486 cm
Betoniseinä 2: korkeus vasen reuna 318 cm, oikea reuna 287 cm (lattiataso osittain kalteva), leveys 578 cm
Betoniseinä 3: korkeus 318 cm, leveys 580 cm

Yläkerta, 3 krs
Betoniseinä 4: korkeus 240 cm, leveys 600 cm

Lähetä tapahtumaehdotus!

Onko sinulla tapahtumaidea? Me haluamme kuulla sen!