Kom med

Vi välkomnar alla stadsbor och områdets invånare att delta i planeringen av Månsasgårdens verksamhet. Du kan till exempel komma med förslag till evenemang eller rösta på färdiga evenemangsförslag.

Delta i verksamheten

Vi planerar Månsasgårdens verksamhet och evenemang tillsammans med stadsborna. Hitta det bästa sättet för dig att delta och kom med.

Ordna evenemang

Vi söker evenemangsidéer inklusive arrangörer genom öppen evenemangsansökan. Om du eller din grupp har ett programnummer som du tror passar för Månsasgården, var vänlig och meddela oss.

Boka lokal

Månsasgårdens lokaler lämpar sig för allehanda aktiviteter. Du kan göra en bokning på Varaamo. Månsasgårdens producent ansvarar för bokningar av Metsäpurosali och utställningslokalerna.

Bekanta dig med gården på Maunula-kanava

I videon berättar Månsasgårdens producent Maria Junno om Månsasgårdens verksamhet och utbildningschefen Emmi Komlosi om delaktigheten (på finska).

Fråga mer vår kulturproducent om mer information.

Fler videoklipp på Maunula-kanava

Maunula-kanava är en regional YouTube-kanal för Månsas och Norra Helsingfors som presenterar livet, vardagen och evenemangen i Månsas med omnejd – även live! Kanalen underhålls av Månsasgården och Maunula-Seura.